Još jedna nevjerovatna transformacija poznatog glumca (VIDEO)
Majstor transformacije

Pogodite ko je?

Još jedna nevjerovatna transformacija poznatog glumca (VIDEO)

On je još jednom uspio da nas ostavi bez daha svojom potpunom fizičkom promjenom i glumačkim umjećem. Ova fenomenalna, i pomalo zastrašujuća, transformacija je nastala zbog nove uloge poznatog glumca u filmu Black Mass. Još uvijek ne znate ko je u pitanju?

Ukoliko vaš odgovor nije bio Džoni Dep, pogledajte ponovo.

51-godišnji glumac će u ovom filmu igrati najtraženijeg bostonskog mafijaša iz ere sedamdesetih godina prošlog vijeka, Vajtija Baldžera, i ne samo da se potrudio da potpuno uđe u mentalni sklop lika kojeg tumači, glumac je dao sve od sebe da zvuči i hoda kao on.

Transformacija Džonija Depa  je zastrašujuća, ocenjuje Entertainment weekly, a reditelj priča o zanimljivostima sa snimanja.

“Advokat Whiteyja Bulgera je nekoliko puta zaustavio set i rekao mi da DŽonI ne samo da izgleda kao poznati mafijaš, već i zvuči i kreće se kao on. Njegov šarm, njegova lukavost. Džoni je sve to objedinio”, izjavio je režiser Skot Kuper.

Pored Džonija, u filmu će zaigrati i zvučna imena holivudske produkcije, kao što su Kevin Bejkon, Benedikt Kamberbač, Dakota Džonson i drugi.

Ovo veliko filmsko ostvarenje se očekuje tek sredinom septembra, a već prvi trejler za film je očarao brojne fanove ovog majstora transformacije, a vrijeme će pokazati da li će oduševiti kritičare i članove žirija internacionalnih filmskih festivala.

 
(Tanjug)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.