Veče
Muzička škola "Dara Čokorilo"

U Nikšiću 26. aprila u 19h

Veče "Poezija i Muzika" u muzičkoj školi "Dara Čokorilo"

U muzičkoj školi "Dara Čokorilo" u nedelju sa početkom u 19h, biće upriličeno veče "Poezija i Muzika". Organizatori ove večeri su gimnazija "Stojan Cerović"i muzička škola "Dara Čokorilo" u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću.

U programu učestvuju učenici gimnazije "Stojan Cerović" i muzičke škole "Dara Čokorilo".

Program su uz pomoć učenika osmislile i pripremile profesorice aktiva  jezika i književnosti.

Učenici će čitati poeziju i prozu eminentnih književnika  na crnogorskom, ruskom, latinskom, italijanskom, francuskom i engleskom jeziku. Publika će biti u prilici da čuje i najpoznatije pjesme na ovim jezicima u izvođenju učenika gimnazije a u pratnji učenika muzičke škole.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.