Zapaljen automobil u Bijelom Polju
Ilustracija

Uviđaj u toku

Zapaljen automobil u Bijelom Polju

Automobil "Golf 6", vlasništvo Safeta Saka Kolića, zapaljen je sinoć poslije ponoći ispred porodične kuće, u bjelopoljskom naselju Ćukovac, u blizini stare Autobuske stanice.

Na vozilu je pričinjena velika materijalna šteta. 

"Nije se čula nikakva eksplozija, a da je zapaljen automobil obavijestila me supruga jer je prethodno njoj neko javio. Automobil je star dvije godine i nedavno je prošao tehnički pregled zbog registracije. Šta je požar uzrokovalo utvrdiće nalaz vještaka, jer je policija obavila uviđaj i izuzela materijalne dokaze sa lica mjesta“, kazao je za Dnevne novine Kolić.

Vatrogasci su intervenisali odmah nakon požara.

Službenici kriminalističke policije obavili su uviđaj u prisustvu vještaka autoelektrike Huska Burdžovića.

Izuzeti materijal sa lica mjesta biće upućen na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu.

"Kada bude dostavljen nalaz sa vještačenja znaće se da li je u pitanju diverzija ili samozapaljenje“, kazao je sagovornik iz policije.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.