Izložba Miloša Zvicera u Trim centru
Miloš Zvicer

U Nikšiću 19. aprila u 19h

Izložba Miloša Zvicera u Trim centru

Izložba fotografija Miloša Zvicera biće otvorena u nedjelju, u Trim centru, u Nikšiću, u 19 sati.

Miloš Zvicer bavi se fotografijom od 2008. godine. Njegovo interesovanje za fotografiju rezultiralo je dvijema izložbama. Prvu samostalnu izložbu imao je 2013. godine na temu Bedem Fest. Druga, kolektivna izložba, bila je u februaru, u okviru KC "Punkt" u Domu vojske u Nikšiću.

Nikšićka publika biće u prilici da pogleda fotografije Miloša Zvicera podijeljene u nekoliko tematskih cjelina:eksterijere "Grad Nikšić"; enterijere, žanr scene "Festivali", "Ljudi","Vjenčanja" i portrete.

Miloš Zvicer diplomirao je Zaštitu životne sredine na Metalurško-tehnološkom fakultetu u Podgorici, ali je fotografija njegova profesija. 

Izložbu organizuje JU "Stari grad Anderva", u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću 2015.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.