Morate ih imati ovog proljeća: Pantalone u cvjetnim dezenima
Foto: Shutterstock

U trendu

Morate ih imati ovog proljeća: Pantalone u cvjetnim dezenima

Izbor boja cvjetnih pantalona je zaista veliki, u trendu su upadljive nijanse, ali i nježne, pastelne. A, sigurno je da nećete pogriješiti ako se odlučite za crno-bijelu varijantu ili orijentalni dezen.

Cvjetni motivi su ove sezone modni imperativ, posebno na pantalonama, što se moglo vidjeti i na Nedeljama mode u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu. Uske, široke, vrećaste ili klasične, možete da ih nosite u gotovo svakoj prilici, odlično se uklapaju i sa jednobojnim komadima odjeće, kao i uz cvjetne i druge aktuelne dezene.

Sve je dozvoljeno, poručuju modni kreatori, od kombinacija sa majicom, kožnom jaknom i providnom bluzom, do elegantnijih varijanti sa topom i blejzerom. Izbor boja pantalona je zaista veliki, u trendu su upadljive nijanse, ali i nježne, pastelne. A, sigurno je da nećete pogriješiti ako se odlučite za crno-bijelu varijantu ili orijentalni dezen. Bilo da ste ljubitelj elegancije ili ležernijeg stila, sigurno nećete ostati neprimjećeni sa popularnim cvjetnim modelima.

Krupniji floralni motivi, koji su ove sezone naročito popularni, bolje stoje vitkijim damama, a sitni cvjetići odgovaraju svima.

 

(Novosti)