Đokovići zavtorili restoran, radnicima se duguju plate

Novi Sad

Đokovići zavtorili restoran, radnicima se duguju plate

Kafe-restoran „Novak“ u Novom Sadu, koji je dio franšize restorana sa imenom prvog reketa svijeta Novaka Đokovića, zatvoren je 14. marta.

Prema riječima radnika koji su se juče okupili u bašti lokala, njima nisu isplaćene zarade i naknada za godišnji odmor, piše srpski "Blic".
- Ugledni restoran je bukvalno zatvoren bez ikakvog prethodnog obavještenja, tako da smo preko noći ostali na ulici - ispričao je jedan od radnika.
On dodaje da ipak vjeruje da ima šanse da naplate svoje zarade. 
- Dolazi april, uvijek smo bili plaćani mjesečno, a trenutno smo u pregovorima sa ljudima iz Beograda, pa postoji šansa da budemo isplaćeni - dodaje  izvor Blic-a.

Okupljeni radnici nisu željeli da kažu da su tu zbog protesta, ipak su bili vrlo nezadovoljni dok su namještaj iznosili iz restorana.
Blic navodi da je ovaj restoran je jedan od četiri restorana iz lanca „Novak“, a veliko otvoranje lokala bilo je u decembru 2011. godine. U ovoj franšizi Đokoviću još imaju i dva lokala u Beogradu i  jedan na Kopaoniku.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.