Avionska nesreća: Pronađeno između 400 i 600 djelova tijela
Mjesto pada aviona

Francuska policija pretražuje teren

Avionska nesreća: Pronađeno između 400 i 600 djelova tijela

Francuska policija, koja nastavlja da pretražuje mjesto pada aviona kompanije "Germanwings", saopštila je danas da je do sada pronađeno između 400 i 600 djelova tijela od 150 osoba koje su stradale u nesreći.

"Nismo pronašli nijedno tijelo u cjelosti", rekao je za AP pukovnik Patrik Turon iz jedinice žandarmerije koja pretražuje teren.

Kako je dodao, uzeti su uzorci DNK sa stvari koje su dale porodice žrtava - poput recimo, četkice za zube - što bi moglo da pomogne u identifikaciji žrtava.

Prema njegovim riječima, proces identifikacije žrtava biće težak, a od pomoći mogu da budu i nakit i drugi predmeti.

Avion njemačke kompanije srušio se u utorak u francuskim Alpima dok je letio na liniji Barselona-Diseldorf. Niko od 144 putnika i šest članova posade nije preživio.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.