Ceca i visoki državni funkcioneri stigli na
Foto:blic.rs

Brano večeras zvanično predaje ruku svoje mezimice

Ceca i visoki državni funkcioneri stigli na "svadbu vijeka"

Svadba Andree Mićunović, ćerke Brana Mićunovića i njenog izabranika počela je u 16 sati u Bečićima. Među prvim gostima koji su stigla bila je i folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Andrea Mićunović i Miloš Kustudić vjenčali su se u hotelu "Splendid".

Mlada koja je nosila bijelu dugu vjenčanicu oldučila je da uzme muževljevo prezime. Kao što je i najavljeno, prvu pjesmu kao supružnici Andrea i Miloš su odigrali uz "Poglede u tami" koje im je otpjevao Sergej Ćetković.

Iako je pozvan i premijer Milo Đukanović, nije se pojavio, ali su zato u „Splendid“ stigli njegova supruga Lidija i sin Blažo, prenijele su "Vijesti".

Na svadbi su bili i potpredsjednik DPS Svetozar Marović sa suprugom Đorđinom, sinom Milošem, koji je bio sa svojom suprugom, te kćerka Milena Marović Bogdanović sa suprugom Aleksandrom Bogdanovićem, gradonačelnikom Cetinja.

Među 500 zvanica je i Svetlana Ceca Ražnatović čija su djeca od juče u Crnoj Gori dok je ona stigla danas u društvu sestre Lidije.

11073504101529178718543176308645224442343912n

Ceca sa Dejanom Savićevićem i njegovom ćerkom - Foto:Facebook/svetlanacecaraznatovic

Pjevačica je ranije rekla kako na veselje dolazi kao gošća, ali je dodala da će rado zapjevati ukoliko mladenci budu izrazili želju da je čuju.

Zvanice koje pristižu luksuznim automobilima odmah idu u podzemnu garažu, a među njima je i veliki broj službenih državnih vozila visokih crnogorskih funkcionera. Nagađa se da su među gostima i Svetozar Marović i Milo Đukanović, ali za sada nisu stigli.

Mićunović: Pravim malu svadbu samo 500 zvanica

Brano Mićunović uzbuđeniji je nego ikada do sada jer večeras zvanično predaje ruku svoje mezimice Andree zetu Milošu Kustudiću.
"Bogu hvala što sam doživio da udam ćerku, ali mi se ne sviđa fama koju dižete. Pozvao sam samo familiju i najuži krug prijatelja, kao što je uradila i familija mog zeta Miloša. Kad budem ženio sina, bože zdravlja, napraviću četiri puta veću svadbu", rekao je Mićunović za Blic.

Žarko Radulović, direktor hotela "Splendid“ u kojem će se održati svadba na koju dolaze crnogorski i srpski političari, pjevači, sportisti i biznismeni, otkriva da Mićunovići imaju 300 zvanica, dok će sa mladoženjine strane biti 200 gostiju. Kao veliki Branov prijatelj, Radulović ističe da je Brano ponosan otac dvoje čestite djece, kao i da su mladenci skromni, te da nijesu imali nikakve posebne zahtjeve što se tiče organizacije ceremonije.

"Ovo danas će biti skromna svadba na kojoj se vjenčava dvoje mladih lijepo vaspitanih, vrijednih i fakultetski obrazovanih ljudi. Andrea je diplomirala na Kipru i radi kao ekonomista u Podgorici, a Miloš je poslije završenih studija u Kotoru otvorio firmu u Nikšiću", rekao je Radulović.

Izvor:Blic.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.