Jugoslav Perović priznao da je Draganu Pajović zadavio kanapom
Jugoslav Perović

Pokajao se

Jugoslav Perović priznao da je Draganu Pajović zadavio kanapom

Jugoslav Perović (59) iz Nikšića koji je osumjičen da je na brutalan i svirep način ubio Draganu Pajović, iz Pljevalja u privatnom pansionu iznad restorana Apolon juče je saslušan pred zamjenikom višeg državnog tužioca Nadom Bugaran.

 On je priznao da je izvršio zločin i izrazio žaljenje i kajanje, prenosi PV portal.me

-Ne poričem da sam izvršio krivično djelo ubistvo ali sam u tom momentu bio u nekom nepoznatom stanju. Sa Draganom sam bio u ljubavnoj vezi nekoliko godina a onda mi je saopštila da ne želi više da bude sa mnom. Ja sam zbog nje prije četiri godine ostavio porodicu, kazao je Perović.

On je tužiocu ispričao da je Dragani više puta davao veće sume novca i da je na njen nagovor zapalio jedan auto.

-Kritičnog dana pozvala me je da dođem u Pljevlja. Najprije smo sjedili u jednom kafiću a potom smo na njen predlog otišli u pansion u kojem sam odsjeo. Tu mi je kazala da želi da prekine vezu sa mnom jer sam puno stariji od nje. Tom prilikom me je vrijeđala zbog čega sam krenuo prema njoj a ona me je dočekala noktima i izgrebala me po licu, čelu i nosu zbog čega sam morao potražiti pomoć u bjelopoljskoj bolnici, kazao je ubica.

On je dodao kako mu se razum pomutio zbog Draganine odluke i zbog krvi koja mu je oblila lice.

-Najprije sam je uhvatio rukom za vrat. Onda sam uzeo kanap koji se koristi za sušenje veša, koji mi je bio u blizini i zadavio je. Kajem se i žalim zbog toga, rekao je na kraju svog izlaganja Perović.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.