Cipele sa ravnom platformom hit ove sezone

Trendovi

Cipele sa ravnom platformom hit ove sezone

Obuća mora da bude prijatna, naročito ako duže stojite ili hodate, na tome insistiraju i dizajneri koji su ove sezone inspirisani stilom 70-ih.

Dominira ravna obuća, pune i četvrtaste štikle, kao i popularne "kaubojke" koje sjajno idu uz lepršave proljećne haljine i šešire. 

Ipak, hit u svijetu obuće su cipele sa ravnom platformom. Odlično se uklapaju uz džins, zvonaste pantalone, teksas haljine i cvjetne dezene. 

U trendu su i patike u srebrnoj nijansi, s prepoznatljivim potpisom njujorškog dizajnera Majkla Korsa, koje se uklapaju u gotovo svaki stil. 
 

Izvor: novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.