Fudbaleri Rusije trenirali u Podgorici pred meč sa Crnom Gorom
Ilustracija

Reprezentacija Rusije u u najjačem sastavu

Fudbaleri Rusije trenirali u Podgorici pred meč sa Crnom Gorom

Fudbalska reprezentacija Rusije obavila je večeras trening na Gradskom stadionu u Podgorici, pred sjutrašnji duel protiv domaćina selekcije Crne Gore.

Reprezentacija Rusije, koju s klupe predvodi Italijan Fabio Kapelo, u Podgoricu je stigla u najjačem sastavu. Večerašnji trening obavili su svi pozvani reprezentativci, među kojima i najveće zvijezde tima, golman Akinfejev, kao i Kokorin i Berezutski. Ipak, najveću pažnju privlačio je selektor gostiju Fabio Kapelo, koji će se medijima obratiti večeras.

Kvalifikacioni meč Crna Gora-Rusija, na programu je sjutra u 20:45h. Obje selekcije će jurišati na pobjedu, nakon slabijih partija tokom jeseni.

Od strane Fudbalskog saveza Crne Gore, ovaj meč je proglašen utakmicom visokog bezbjedonosnog rizika, jer će u Podgorici doći oko 1.300 navijača Rusije.

Istog dana u grupi G kvalifikacija za EP igraju još Lihtenštajn - Austrija i Moldavija – Švedska.

Na tabeli u grupi G, vodi Austrija sa 10 bodova. Drugoplasirana Švedska osvojila je šest, dok su po pet bodova osvojili Crna Gora i Rusija.

Na Evropsko prvenstvo u Francuskoj plasiraće se dva prvoplasirana tima i najbolji trećeplasirani, dok će preostalih osam trećeplasiranih igrati baraž.

Anadolija

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.