Dodijeljene nagrade  EXPO TROPHY  za Sajam namještaja i Sajam umjetnina
Sa dodjele nagrada

U Budvi

Dodijeljene nagrade EXPO TROPHY za Sajam namještaja i Sajam umjetnina

Na Jadranskom sajmu u Budvi danas je dodijeljena nagrada EXPO TROPHY za 39. Sajam namještaja i 9. Sajam umjetnina.

"Treću nagradu odnosno bronzanu plaketu dobio je Tapacir Kurti iz Ulcinja, drugu nagradu-srebrnu plakeu Desig  Home iz Bijelog Polja, a prvu nagradu-zlatnu plaketu odnosno EXPO TROPHY 2015. Artisan D.O.O iz Tešnja", navodi se u saopštenju.

Posebna priznanja dobili su Drvoprof-plus D.O.O iz Beograd i Credo Carpets D.O.O iz Ulcinja.

O nagradama je odlučivao žiri na čijem čelu je predsjednik Slobodan Bobo Mitrović, te članovi Momčilo Stojanović i Ranko Pavićević.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.