Autobus sletio u Lim
Autobus sleteo u Lim

Brodarevo

Autobus sletio u Lim

Autobus koji je pošao po radnike preduzeća "Putevi", sletio je oko 15 časova u rijeku Lim kod Brodareva.

"Naš autobus je trebalo da vrati radnike s gradilišta u Gostunu. Svi radnici smjene koja je trebalo da bude prevezena su živi, jer je autobus sletio dok je išao ka Gostunu", rekao je agenciji Beta direktor užičkih "Puteva", Sabahudin Kozica.

Sabahudin Kozica je rekao da još nije poznato šta je sa vozačem, kao ni da li je u autobusu možda bio još neko. 

Portparolka Policijske uprave u Prijepolju Nataša Mrdaković je potvrdila da je autobus sletio u rijeku u blizini Brodareva, ali je rekla da će detalji biti poznati posle uviđaja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.