Šta omiljena boja otkriva o vašem seksualnom životu
ilustracija

Saznajte

Šta omiljena boja otkriva o vašem seksualnom životu

Omiljena boja ne otkriva samo naše trenutno raspoloženje ili ličnost, već i mnogo više toga. Evo šta omiljena boja govori o vašem seksualnom životu!

Crvena

Osobe koje vole crvenu boju uglavnom su pravi tigrovi i tigrice u krevetu. Vrlo lako se uzbuđuju i uživaju u seksu na svaki zamisliv i nezamisliv način. Kada se jednom upali seksualni fitilj, on može goreti satima. Kada se nađu dvije osobe koje vole crvenu boju od njihovih avantura zacrveneće se i oni najpromiskuitetniji. Ljubitelji crvene boje uglavnom su agresori tako da bi trebalo da ih se čuvaju oni koji vole slabije boje.

Ljubičasta

Ljubitelji ljubičaste boje su previše fini za akciju pod čaršavima, a žene ga pogotovo izbjegavaju jer može da im pokvari frizuru. Muškarci na seks gledaju kao na posao. Ljubičaste partnere mnogo više zanima njihovo sopstveno zadovoljstvo nego ono partnera.

Crna

Ove osobe su „crne ovce“ seksa. Uživaju u perverznom seksu, uglavnom mazohističke i sadističke prirode. Najbolji su kada su pod pritiskom, a policijski psiholozi tvrde da najveći broj seksualnih zločinaca voli crnu boju.

Zelena

Osobe koje vole zelenu boju njeguju nevin pristup seksu. Žene će cio život voditi ljubav kao djevice, dok će seks sa muškarcima biti nespretan, ali ipak šarmantan. Zeleni ljubavnici su nježni, ali im nedostaje strasti i nikada nećete morati da brinete da će vas prevariti.

Roze

Ovim osobama fali seksualna zrelost. Žene vole da zadirkuju i obećavaju više nego što su spremne da učine. Vrlo često izazivaju svojom seksualnošću, ali potajno mrze muškarce. Muškarci koji vole roze boju izaćiće na tri sastanka u toku jedne večeri i neće otići ni na jedan.

Narandžasta

Ljubitelji narandžaste boje vole da fantaziraju o seksu. On je za njih dramatična uloga u kojoj su oni zvezde. Predigra je podjednako važna kao i sam čin. Ove osobe vrlo često ne uspjevaju da dođu do orgazma – ali zato priređuju pravu predstavu. Muškarci vole da vuku žene za kosu, a žene ostavljaju tragove noktiju po njihovim leđima.

Braon

Seks je za njih nešto što traje 24 sata. Vrlo često govore „volim te“. Uzbuđuje ih sedenje ispred kamina ili šetnja po kiši. Potrebno im je dosta vremena i privatnosti kako bi vodili ljubav. Međutim, njihova osjećanja su takva da bi jedna pogrešna riječ mogla da predstavlja kraj.

Siva

Ova boja odlikuje nesigurne osobe. Ne uzbuđuju se ni zbog čega. Muškarci koriste seks kako bi smanjili nervozu, dok žene ne vode ljubav već imaju seksualni odnos tokom kog broje pukotine na plafonu. Kada se nađu dvije osobe koje vole sivu boju – srećan brak je zagarantovan.

Plava

Ljubitelji plave boje su divni seksualni partneri. Iskreni su, osjećajni i vole da ispunjavaju potrebe partnera. Za njih je ljubav umjetnost, a pristup im je krajnje elegantan. Muškarci su osjetljivi a žene maksimalno uživaju u seksu. Oni su uzbudljivi partneri i idealni su za brak.

Žuta

Ako je ovo vaša omiljena boja, vaši seksualni nagoni su kompleksni. U najvećem broju slučajeva ispunjavaće želje jačeg partnera. Sa njima nikada nećete u potpunosti uživati u seksu.

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.