Šaban konačno priznao: Pa koji muškarac ne voli da bude sa ženom?
Cuca i Šaban

O vezi sa Cucom

Šaban konačno priznao: Pa koji muškarac ne voli da bude sa ženom?

Šaban Šaulić je konačno progovorio o svojoj vezi sa Cucom i priznao da su njih dvoje bili zajedno.

Šaban, čije se ime ovih dana provlači na svim naslovnicama domaćih tabloida upravo zbog veze sa Cucom, stavio je tačku na sve glasine, i za emisiju Grand News je izjavio: “Kao da sam domaći izdajnik i da sam odao neke državne tajne! Stalno sam u novinama, pa je i ta djevojka u novinama… Kao da to nije normalna stvar, čak i da je istina! Svi mi gledamo da imamo nekog. Pa koji muškarac ne voli da bude sa ženom?”

I sama Cuca je u nekoliko navrata u Parovima pričala o Šabanu, a izjavila je i da, po njenom mišljenju, nema ničeg lošeg u vezi sa oženjenim muškarcem, prenosi tracara.com.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.