Radnica televizije se zaključala u stan sa prijateljicom i prijetila da će se ubiti
Drama na Voždovcu

Beograd

Radnica televizije se zaključala u stan sa prijateljicom i prijetila da će se ubiti

Četrdesettrogodišnja žena D.H. sinoć oko 22.30 se zaključala u svom stanu na Voždovcu u Ulici Riste Stefanovića zajedno sa još jednom ženom i zaprijetila da će se ubiti mesarskim nožem.

Nakon pregovora sa policijom, iz stana je najprije izvedena njena prijateljica, a posle nekog vremena hitna pomoć je izvela D.H i odvela je u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Laza Lazarević".

Na licu mjesta se nalazio pregovarački tim Ministarstva unutrašnjih poslova, veliki broj policajaca i hitna pomoć.

Kako Blic nezvanično saznaje, D.H. je zaposlena na jednoj televiziji.

D.H. je doživjela nervno rastrojstvo zbog nedavnog razvoda. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.