Petar Božović kumovao  povratku Žarka Lauševića glumi
Petar Božović

Vjeruje u njegov ponovni uspjeh

Petar Božović kumovao povratku Žarka Lauševića glumi

Petar Božović ne krije da je kumovao povratku Žarka Lauševića glumi, i to u filmu Miroslava Momčilovića „Smrdljiva bajka“.

- Žarko mi je bio kao sin, a onda mi je postao kao drugar i brat. VolIo bih da se vrati pod okolnostima koje mu garantuju bezbJednost, da se vrati poslu na najbolji način - rekao je Petar svojevremeno.

Sada je prezadovoljan time što mu se želja ispunila i što je njegov uticaj nekoliko poslednjih godina urodio plodom.

- Da, nagovarao sam ga da snimamo opet, ali sačekajte još nedelju dana da počnemo da radimo, pa ćemo onda pričati - rekao je Božović za Blic.

I Irfan Mensur je uzbuđen zbog Žarkovog povratka. Opisuje ga kao izuzetnog čovJeka i glumca koji se vratio glumi tek kad je „prelomio sam sa sobom i shvatio da je spreman za to“.

- Žarko je tanana duša, pravi muškarac i znam da je uzbuđen zbog snimanja. VJerujem da će izgraditi sjajnu ulogu jer nikada nije omanuo. Čuli smo se, a i vidJećemo se. Ovo mu je jednokratni povratak, ali volIo bih da postane i trajni - rekao je Mensur za Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.