Ana Marija: Seks nam je bio očajan!
Vlada i Ana Marija

Nove SMS poruke

Ana Marija: Seks nam je bio očajan!

U javnost je dospjela nova prepiska između Vladimira Stanojevića i Ana Marije Žujović, u kojima je fitnes instruktorka otkrila da nije uživala tokom seksualnih odnosa sa bivšim vjerenikom, te da je željela da ga napusti.

Ana Marija Žujović je, prije nego što ju je Vladimir Stanojević pretukao, bila nezadovoljna seksom s njim, zbog čega je planirala da ga ostavi.
- Najveći moj problem je što te nisam zavoljela posle tih deset mjeseci i što nam je seks očajan. U seksu našem to nisam ja. Odrađujem ga. Nemam tu strast i emocije koje postoje s tvoje strane - napisala je Ana Marija Vladi, na šta joj je on u nevjerici odgovorio:
- Kako je seks očajan? Pa uživala si, vidio sam, osjetio sam to - pokušavao je da je ubijedi Stanojević, ali ona se držala toga da joj ne prija da vodi ljubav s njim.
Nakon što se suočio s teškim saznanjem, voditelj je već u sljedećoj poruci doživio novi šok. Ana Marija mu je priznala da u suštini nije željela ni svadbu s njim. Na njegovo zaprepašćenje i pitanje zašto je htjela da se vjenčaju ako ga ne voli i ne odgovara joj u krevetu, fitnes instruktorka mu je odgovorila:
- Kad si me vjerio, moje prvo pitanje je bilo ko sve zna, a kad sam shvatila da svi znaju, nisam mogla da kažem „ne“, mogla samo sam da odugovlačim sa svadbom. Vidiš da i ne živimo zajedno - navela je Ana Marija.
Vlada ju je, valjda utučen ovim riječima, ali i dodatno podstaknut ljubomorom, pretukao samo nekoliko dana kasnije.
- Pukao sam. Nisam mogao da se pomirim s tim da te gubim, a gubio sam te, bilo je izvjesno da je došao kraj. Nisam mogao da te pustim, previše sam te volio - napisao joj je nakon incidenta, a ona mu je, puna gorčine, odgovorila:
- Zato si mogao da mi uništiš život, a znaš da do prevare nikad nije došlo - napisala mu je Ana, a prenosi portal Alo.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.