Sada možete vjerovati svojim očima: Haljina je bijelo-zlatna (FOTO)
Foto: Twitter

Ipak

Sada možete vjerovati svojim očima: Haljina je bijelo-zlatna (FOTO)

“Crno-plava ili bijelo-zlatna?“, pitanje je koje je podijelilo svijet, a čak ni naučna objašnjenja nisu mogla da razuvjere ljude.

Prašinu koja se podigla oko haljine najbolje će iskoristiti modna kuća Roman Originals koja je kreirala, sada već čuvenu crno-plavu haljinu. Naime, oni su odlučili da na radost svih onih koji su vidjeli bijelo-zlatnu boju u prodaju izbace limitarnu kolekciju modela upravo u toj boji. 

haljina1

Ipak, modna kuća je iskoristila globalnu popularnost haljine u humanitarne svrhe pa će se tako ograničena kolekcija bijelo-zlatnih haljina naći u prodaji na aukciji kako bi se skupio novac za organizaciju Comic Relief. 

“Haljina koja je osvojila internet mogla bi da postane jedna od najtraženijih haljina na svijetu, a ekskluzivna kolekcija bijelo-zlatnih modela biće danas na aukciji na ebay-u“, kaže portparol kuće – “Oni koji budu pobijedili na aukciji moći će da zgrabe djelić internet istorije kao jednu od najekskluzivnijih haljina u bijelo-zlatnoj boji“, zaključuje on, a piše Superžena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.