Kolekcija inspirisana majčinstvom: D&G oduševili  na Nedelji mode u Milanu
Izazvali ovacije u publici

''Viva la mama!''

Kolekcija inspirisana majčinstvom: D&G oduševili na Nedelji mode u Milanu

Jedna od najljepših revija u poslednjih nekoliko godina održala se na Nedelji mode u Milanu, a kreatori Dolce & Gabbana iskoristili su je da se zahvale svim mamama širom svijeta.

Zapravo, čitava njihova kolekcija „Viva la mama“ inspirisana je majčinstvom. Neki od komada su bili išarani dječijim rukopisom, baš kao i vjenčanica Anđeline Džoli, ali kolekcija je predstavljala sofisticiranu eleganciju i fleksibilnost uloge majke.

revija

Modeli su šetali pistom sa djevojčicama, ali najbolji trenutak je definitivno bio kada je manekenka Bjanka Balti trudna prošetala pistom.

revijadig

Domeniko Dolče i Stefano Gabana bili su prezadovoljni revijom i ovacijama koje su dobili iz publike, a posebno je važno naglasiti da nijedno dijete nije zaplakalo na pisti.

 

(superzena.net)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.