Gile: Prodao sam diskoteku zbog mamine operacije!
Amar Gile Jašarspahić

Jedna je majka

Gile: Prodao sam diskoteku zbog mamine operacije!

Amar Gile Jašarspahić ovih dana ima porodične probleme, budući da je njegova majka Nađa bila na operaciji u Turskoj, zbog čega je pjevač morao da proda diskoteku kako bi mogao da finansira njeno liječenje.

 Amar kaže da je njegova mama morala da otkloni cistu sa bubrega i srca i da je ta hirurška intervencija mnogo koštala, prenosi Alo.

- Iznos je veliki, ali svi smo se potrudili da prikupimo novac neophodan za operaciju. Ja sam na turneji, radim i skupljam novac za preostale troškove. Teško mi je, ali se trudim da budem profesionalan. Prodao sam malu diskoteku u Kaknju kako bih finansijski pomogao za majčinu operaciju - rekao je Jašarspahić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.