Lopov vratio haljinu jer je lažnjak!

Razočarao se!

Lopov vratio haljinu jer je lažnjak!

Lopov koji je iz hotelske sobe holivudske glumice Lupite Njongo (31) ukrao haljinu sa etiketom Kevina Klajna vratio je oskarovki ovu kreaciju kada je saznao da je u pitanju lažnjak!

Lupita je u utorak ostala bez haljine koju je nosila na 87. dodjeli „Oskara“ i koja je napravljena posebno na nju. 

U haljinu je utkano 6.000 bisera i vrijednost joj se procjenjuje na oko 150.000 dolara, a to je bio i razlog zašto ju je lopov odnio. Međutim, vratio ju je u petak uveče zapakovanu u vreću za smeće u hotel iz kojeg ju je i odnio jer, kaže, biseri nisu pravi, piše TMZ.

187369816lupita1

Kreacija nađena u kesi za smeće u WC-u hotela

Lopov je nazvao ovaj portal i kazao im gdje se haljina nalazi i ogorčeno zaključio da se radi o „bezvrednom lažnjaku“, pa ju je ostavio u vreći za smeće u hotelskom WC-u.

Razočarani kriminalac iskoristio je priliku da ukrade haljinu kada je video da su vrata Lupitine hotelske sobe odškrinuta.

Ukrao je haljinu i s nje skinuo dva bisera te ih odnio na procjenu, a stručnjak mu je vjerovatno kazao da nisu pravi. Oskarovka je dan posle dodjele nagrada na društvenim mrežama postavila nekoliko fotografija haljine, minđuša, cipela i torbice koje je nosila te večeri. „‚Oskari‘ 2015, dijamanti i biseri“, napisala je glumica i vjerovatno tako i prizvala lopova.

Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.