Rekordna prodaja haljine misteriozne boje!

Zahvaljujući fotografiji koja je podijelila internet zajednicu

Rekordna prodaja haljine misteriozne boje!

Haljina misteriozne boje koja je preplavila društvene mreže i medije ostvaruje rekordnu prodaju, a za sve je zaslužna fotografija koju je jedna djevojka objavila na svom blogu.

Fotografija ove haljine podstakla je veliku internet debatu nakon što se niko nije mogao složiti oko toga koje je zapravo boje.

Neobičnu haljinu je jedna blogerka objavila na internetu, pa se internet zajednica u pokušaju rješavanja optičke iluzije podijelila u bijelo-zlatni i plavo-crni tabor.

Kompanija "Roman Originals" koja prodaje haljinu se oglasila na svom Tviter nalogu, riješivši misteriju i kazavši kako je u pitanju haljina plave boje, dok su njihovi portparoli izjavili kako je prodaja ove haljine porasla za čak 347 odsto.

Haljina se prodaje po cijeni od 77,13 dolara i dostupna je u još tri boje, od kojih nijedna nije bijelo-zlatna.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.