Preminuo migrant povrijeđen u Leskovcu
ilustracija

Ostali van životne opasnosti

Preminuo migrant povrijeđen u Leskovcu

Jedan od migranata koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći kod Leskovca preminuo je u subotu uveče na Klinici za neurohirurgiju u Nišu.

Kako se navodi, on nije dolazio svijesti, sve vrijeme je bio u komi sa teškim povredama mozga, piše N1.

U niškom Kliničkom centru kažu da pacijent kod sebe nije imao nikakva lična dokumenta pa njegov identitet nije poznat.

Na niškoj Klinici za neurohirurgiju smješten je još jedan migrant povrijeđen u istoj nesreći i on je i dalje životno ugrožen. 

Kako su za N1 rekli na Klinici on ima tešku povredu intercerebralnog hematoma. 

Preostala četiri migranta koja su nakon udesa prebačeni za Niš se oporavljaju i nijesu u životnoj opasnosti. 

U kombiju koji se 24. februara prevrnuo na autoputu kod Leskovca bila su 54 imigranta i vozač. Šestoro povrijeđenih upućeno je u Klinički centar u Nišu, a četvoro je transportovano za Beograd

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.