Predavanje

Sjutra u Nikšiću

Predavanje "O Njegošu, drugi i ja"

Predavanje Slobodana Vukićevića "O Njegošu, drugi i ja" biće održano sjutra u svečanoj sali Filozofskog fakulteta u Nikšiću, s početkom u 18 sati.

Predavanje je organizovano u saradnji Filozofskog fakulteta u Nikšiću, Matice Crnogorske – ogranak Nikšić i Centra za kulturu Nikšić

U predavanju biće riječi o kritičkom pogledu na shvatanje Njegoša u stavovima Nikolaja Velimirovića, Iva Andrića, Miloša Crnjanskog, Milovana Đilasa i drugih autora...

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.