Projekcija animiranog filma  Planeta sa blagom na Sceni 213
Ilustracija

Ulaz slobodan

Projekcija animiranog filma Planeta sa blagom na Sceni 213

U okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću, a u organizacji Crnogorske kinoteke i Centra za kulturu Nikšić u nedjelju, 01. marta na Sceni 213 odžeće se Projekcija animiranog filma Planeta sa blagom. Projekcija počinje u 11h.

Ovaj animirani film nastao je po istoimenom djelu Roberta Luisa Stivensona. Intergalaksijski lov na blago počinje kad hrabri tinejdžer Džim Hokins naiđe na kartu koja vodi do najvećeg blaga u svemiru.

Priča prati Džimovo fantastično putovanje paralelnim svemirom dok kao stjuard radi na raskošnoj svemirskoj galiji. Sprijateljivši se sa harizmatičnim brodskim kiborgom (dijelom čovjek, dijelom mašina), kuvarom Džonom Silverom, Džim napreduje pod njegovim vođstvom i pokazuje se kao dobar svemirski letač dok se on i vanzemaljska posada bore sa supernovama, crnim rupama i opasnim svemirskim olujama.

Ali pred Džimom se nalaze još veće opasnosti kad otkrije da je njegov vjerni prijatelj Silver zapravo smutljivi pirat kojem je pobuna na umu. Suočen sa izdajom koja ga je duboko pogodila, Džim sazrijeva u muškarca i pronalazi snagu da se suoči s pobunjenicima te otkrije „blago“ veće nego što je ikada zamišljao.

Režiju za ovaj film potpisuju Ron Klements, Džon Musker dok glavne uloge tumače Džozef Gordon- Levit, Ema Tompson i Martin Šort.

Ulaz za projekciju je slobodan.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.