Ducen Kros napušta Viktorijine anđele
Ducen Kros

Jedna od najljepših žena svijeta

Ducen Kros napušta Viktorijine anđele

Manekenka Ducen Kros, koju mnogi smatraju najlepšom ženom na svetu, nakon što je čak šest godina bila zaštitno lice brenda Victoria Sikret, raskinula je ugvor sa poznatim ženskim brendom.

Ed Razek, zastupnik za medije poznatog brenda potvrdio je vijest o odlasku manekenke, koja je svojevremeno bila proglašena i za najljepšu ženu svijeta.

“Doutzen je dobila ponudu iz Evrope i to bi smetalo njenom ugovoru u Victoria’s Secretu. Upravo zbog toga je odlučila da raskine ugovor sa anđelima čiji je dio bila dugih šest godina. Ipak, nije bilo nikakvog sukoba ili neke zamjerke. Pružila joj se prilika i ona je odlučila da prihvati. I dalje vjerujem da je jedna od najljepših žena na svijetu i to ću joj reći bilo kad”, završio je Ed, kako prenosi Dnevnik.hr.

Osim Ducen, još jedna manekenka je odlučila da napusti anđele. Naime, Karli Klos raskida ugovor sa ovim brendom. O njenom odlasku se šuška već neko vrijeme jer je manekenka počela da radi za vodeće dizajnere kao što su Alexander McQueen, Michael Kors i Dolce & Gabanna.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.