Ovo je raj za svaku ženu: Uđite u carstvo cipela Sare Džesike Parker (FOTO)
Kad Sara krene u šetnju, sa njom idu i njene cipele

Cipele su njen najbolji prijatelj

Ovo je raj za svaku ženu: Uđite u carstvo cipela Sare Džesike Parker (FOTO)

Sara Džesika Parker obožava cipele, voli da ih kupuje i voli da ih dizajnira. Na njenim fotografijama uvijek ima mjesta za njene najbolje prijatelje, savršene cipele.

Glumica je prošle godine predstavila  svoju debitantsku kolekciju cipela. Model koji je bio glavni promoter kolekcije zove se  "Keri" i košta 355 dolara.

Model nazvan po njenom liku iz čuvene serije "Sek i grad" , Keri Bredšo, krasile su tamnoplave nijanse i bež traka na peti. Glavni detalj na njima je bila traka koju je glumica nosila kao djevojčica.

sjp1

Kako bi ideje glumice zaživjela na pravi način, Saru je podržao Džordž Malkmus, izvršni direktor "Manolo Blanika".

Po svojoj strasti prema cipela Sara u stopu prati junakinju Keri Bredšo koju je sjajno dočara u pomenutoj hit seriji. Ovaj lik je bio i glavna inspiracija za njenu prvu kolekciju.

sjp3

Sara je posebno oduševljena što će proljeće biti u znaku sivih cipela.

sjp2

Njen garderober je pun dizajnerskim modela, među kojima očekivano ima i njenih kreacija.  Veći osmjeh od onoga koji joj izmame cipele, na Sarinom licu mogu da izazovu samo njena djeca, ćerke Marion i Tabita i sin Džejms, piše zenablic.

Sara kao i većina žena ne može da se zasiti obuće, ona ima i priliku da uživa u raju cipela. Tu priliku bi rijetko koja žena odbila.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.