12 trenutno najpopularnijih frizura (FOTO)
Ilustracija

Hit u svijetu

12 trenutno najpopularnijih frizura (FOTO)

Da li volite da pratite moderne trendove i da se uvijek osjećate privlačno? Na pravom ste mjestu! Sljedećih dvanaest frizura trenutno su mega-hit u svijetu te vam mogu poslužiti kao inspiracija za sljedeći odlazak kod frizera.

Ova privlačna bob frizura ima glatke pramenove koji se nježno spuštaju u raskošne talase te na taj način cjelokupnom izgledu daje teksturu i volumen.

fea2

Trenutno jedna od najpopularnijih frizura dodatno je poboljšana različitim nijansama kestenjaste boje.

fea3

Vatreno crveni pramenovi su zaglađeni i ravni te ovu kratku frizuru čine senzacionalno seksipilnom i privlačnom.

fea4

“Ugrijte” retro frizuru čija dužina seže do brade pomoću toplih nijansi čokolade smeđe boje.

fea5

Čisto plava kosa dužine do brade i teksturom na vrhovima stvara neodoljivi utisak i ističe eleganciju samog stila.

fea6

“Začinite” svoje uvojke pomoću ove jedinstvene frizure koja je puna života, a koja se odlikuje kraćim pramenovima koji uokviruju lice dok duži nonšalantno padaju u suprotnu stranu.

fea7

Kratko ošišane strane i kosa koja je duža na vrhu stvaraju frizuru koja je energična, moćna i privlačna.

fea8

Zabavite se jakim bojama kako biste svom izgledu dodali novu dimenziju, miješajući teksturu pomoću veoma kratkih šiški i dugih uvojaka.

fea9

Sombre nijanse dodatno ističu stepenaste šiške koje se pretvaraju u nježne talase koji stvaraju žestok i moderan, ali i ženstven izgled.

fea10

Ovaj bogati, puterasto plavi stil mješavina je šiški koje sežu od očiju i pramenova koji sežu do ramena te stvaraju elegantan, ali ozbiljan stil.

fea11

Poboljšajte svoju nijansu pomoću živahne crvene, a nakon toga izaberite stil kod kojeg su šiške blago prebačene u stranu i koje sežu do brade.

fea12

Nova, sjajna nijansa višnje garantovano pomaže da dobijete zavodnički izgled. Nestrukturisani talasi koji dodaju volumen samo su jedan način da pokažete ovu fenomenalnu boju.

Izvor: minimagazin.info

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.