Makedonska rukometašica pala sa petog sprata
Robertina Mečevska

U teškom stanju

Makedonska rukometašica pala sa petog sprata

Kapiten ženske reprezentacije Makedonije Robertina Mečevska nalazi se u teškom stanju posle pada sa petog sprata iz svoga stana u naselju Aerodrom u Skoplju.

Mečevska je odmah prebačena u "Trauma centar" u glavnom gradu Makedonije, gdje su joj konstantovane teške povrede, odmah je operisana, a izvađena joj je slezina.

"Robertina je dio porodice Vardar. Veliki je borac, čovjek i sportista. Vjerujemo da će da se oporavi i da pobjedi ovaj teški period u životu", saopšteno je iz njenog kluba Vardara.

Posle zaustavljenog unutrašnjeg krvarenja 30-godišnja rukometašica nalazi se u stabilnom stanju, ali je ono i dalje teško, prenosi B92.

"Operacija je završena i ona je sada u stabilnom stanju. Pacijentkinja je mlada i nadamo se da će se oporaviti. Ostaće na odeljenju intenzivne njege", saopštio je Klinički centar u Skoplju.

Mečevska je za reprezentaciju Makedonije odigrala 68 utakmica i postigla 106 golova.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.