Radite ove vježbe ako želite veće i čvrstije grudi
Ilustracija

Probajte

Radite ove vježbe ako želite veće i čvrstije grudi

Veliki broj žena je nezadovoljna sa veličinom i obimom svojih grudi, ali na sreću, umjesto operacija i hirurških zahvata, postoje i alternativna riješenja.

Ponavljajte ove četiri vježbe svakodnevno kako biste razvile mišiće upravo onako kako vi želite.

1. Vježbe na klupi sa tegovima

Legnite na klupu sa ispruženim rukama i sa po jednim tegom u svakoj. Spuštajte tegove dok ne dođete u ravnu liniju sa grudnim košem, a zatim se vratite u početnu poziciju. Uradite deset ponavljanja.

2. Sklekovi

Popnite se na vrhove nožnih prstiju i na dlanove, pa se polako spuštajte do poda. Zapamtite, vidljivi rezultati će biti, samo ih morate pravilno uraditi. Uradite deset ponavljanja.

3. Vježbe sa tegovima na kosoj klupi

Klupa treba biti pod blagim uglom (15-30 stepeni) a stopala na podu. Uzmite tegove i držite ih iznad ramena, sa ispravljenim rukama. Polako spuštajte ruke dok ne dođete u ravnoj liniji sa grudima. Malu pauzu napravite, pa se vratite u početni položaj. Uradite deset ponavljanja.

4. Let sa tegovima

Legnite na ravnoj klupi, a stopala neka vam budu na zemlji. Podignite tegove i savijte laktove, a zatim raširite ruke u liniji sa grudima. Ruke treba stalno da vam budu savijene. Uradite deset ponavljanja, pa odmorite 90 sekundi. 

Ponovite treću i četvrtu vježbu još jednom.

Važno: Između vježbi ne smije se praviti pauza duža od nekoliko sekundi. 

Izvor: Body.ba

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.