Evo kako da na zanimljiv način vežete kravatu! (VIDEO)
Ilustracija

Pet najzanimljivijih

Evo kako da na zanimljiv način vežete kravatu! (VIDEO)

Budite elegantni i primijećeni u svakoj prilici uz neki od ovih načina vezivanja kravate.

Postoji bezbroj načina da vežete jednu kravatu, u zavisnosti od prilike, a mi predstavljamo pet najzanimljivijih.

Riblja kost

Ovaj način vezivanja predstavlja izuzetno formalan čvor, koji plijeni samopouzdanjem i elegancijom. Možda će vam biti potrebno malo više truda da naučite da ga vezujete, ali utisak okoline neće izostati.

Ruža

Ako želite da pokažete vašu romantičniju stranu, ovo vezivanje kravate je definitno za vas. Čvor će biti pravi hit za Dan zaljubljenih, pa iznenadite djevojku.

Prava ljubav

Sofisticirani čvor prave ljubavi, podijeljen na četiri kvadranta. Veoma je zahtjevan za vezivanje, pa će vam trebati malo vremena da ga usavršite. 

 

Linwood taurus

Sa ovim čvorom nećete ostati neprimijećeni. Idealan je za posebne prilike, a najbolje se vezuje na košulje široke kragne.

Kapsula čvor

Težak je za vezivanje, ali je veoma zabavan i sjajan za neformalne prilike i najbolje pristaje kragnama srednje širine.

Izvor: Menshealth.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.