Pejović: Nećemo da se zbog festivala smanjuju plate
Mijomir Pejović

Odložena sjednica SO Budva: Opozicija negoduje

Pejović: Nećemo da se zbog festivala smanjuju plate

Nastavak redovne sjednice SO Budva koji je trebalo da bude održan danas, odložen je jer su odbornici opozicionih stranaka bojkotovali rad! Opozicioni odbornici su, iako prisutni početku nastavka 15. zasjedanja, napustili skupštinsku salu.

Odbornik SNP Mijomir Pejović kazao je za Kodex da je opozicija protiv izglasavanja odluke da se dodijeli 5.000.000 eura za muzički festival "Egzit" (Exit).

- Mi smo protiv te odluke jer bi to podrazumijevalo smanjivanje plata radnicima opštine. U ovo vrijeme kada se otpuštaju radnici i smanjuju im se plate, to bi bila loša odluka. Ipak, mi nismo protiv toga da se festival održi u Budvi, ali se nadamo da će sponzori prepoznati značaj tog festivala i da opština neće morati da izdvaja novac - kazao je Pejović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.