Veliko nevrijeme u Tivtu, avion Air Serbia preusmjeren u Podgoricu
Tivat

Ostali letovi realizovani po planu

Veliko nevrijeme u Tivtu, avion Air Serbia preusmjeren u Podgoricu

Veliko nevrijeme sa jakim južnim vjetrom i kišom, nije danas pričinilo veće probleme u Tivtu.

Uprkos jakim udarima juga, saobraćaj na aerodromu Tivat odvijao se normalno, sa izuzetkom Air Serbija leta iz Beograda koji je preusmjeren na Podgoricu.

Ostali letovi Montenegro Airlinesa i ruske kompanije Aeroflot za Beograd, Bari i Moskvu su realizovani po planu, pišu Vijesti.

Tivatski komunalci imali su pojačano dežurstvo i odmah su intervenisali čisteći manja zagušenja u odvodima atmosferske kanalizacije.

Udari valova nošeni olujnim jugom razbijali su se uz obalu, ugrožavajući manje barke mještana na nezaštićenim vezovima, dok problema u marini Porto Montenegro nije bilo jer su njeni dokeri na vrijeme preduzeli pojačane mjere opreza i osigurali sve jahte na vezu.

Hidrograđebvinska operativa kotorske firme Yu Briv morala je međutim, privremeno obustaviti izvođenje radova na pobijanju šipova i postavljanju betonskih elemenara za produžetak operativne obale mula 1 Porto Montenegra, jer se taj posao nije mogao obavljati po velikim valovima i olujnom vjetru.

Morski talasi povremeno su se prelivali preko Jadranske magistrale na Opatovu, dok je obalni put kroz Donju Lastvu bio potpuno poplavljen morem u kojem je ostalo i nekoliko automobila parkiranih na mjesnoj rivi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.