Jedan mrtav i dvoje ranjenih na setu Martina Skorsezea

Nesreća dan prije početka snimanja filma

Jedan mrtav i dvoje ranjenih na setu Martina Skorsezea

Na setu novog filma Martina Skorsezea "Silence" u Tajpeju danas je poginuo jedan radnik, dok je dvoje povrijeđeno.

Incident se dogodio samo dan prije početka snimanja filma, prenosi Tanjug.

Kako prenose američki mediji, nastradali radnici su radili na ojačanju stare kuće od cigli i drveta u Kineskom centru kulture i filma kada se plafon srušio na njih. 

Jedan od radnika je poginuo na licu mjesta, dok su ostala dvojica zadobila povrede glave i nogu. 
"Reditelj je šokiran i tužan zbog smrti radnika. On duboko žali što je došlo do nesreće", izjavio je producent filma Dejvid Li, dodajući da će snimanje ipak početi u petak, po planu.

Film "Silence" (Ćutanje) je inspirisan istoimenim romanom japanskog pisca Šusakua Enda, objavljenog 1966, koji govori o progonu hrišćana u Japanu početkom XVII vijeka.

Film, u kom glavne uloge igraju Liam Nison, Endru Garfild i Adam Drajver, trebalo bi da u američke bioskope uđe 2016. godine.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.