Željko Bebek: Svaki dan sam se drogirao
Željko Bebek

Priznao

Željko Bebek: Svaki dan sam se drogirao

Pjevač balkanskih „Rolingstonsa“ kaže da je živio kao slavni Mik Džeger - uz narkotike i žene koje su mu se same nudile.

Onako kako je „Bijelo dugme“ haralo prostorima bivše Jugoslavije prije četiri decenije nije uspio nijedan bend. Prvi pjevač legendarne grupe Željko Bebek ne krije da je u vrijeme najveće slave uživao u svemu što ona donosi - seksu, drogi i rokenrolu! 

- Nije mi žao zbog toga, naprotiv. Živjeli smo burno i ludo. Sve smo sami napravili, podnijeli i uživali u tome. Mada, nisu svi životi otišli u nekom dobrom pravcu, ali mislim da sam sve radio ispravno. Sve je to prošlost - kaže Bebek.

Pjevač o prošlosti priča s osmjehom. 
- Mislim da je to bio najljepši način na koji može da se živi. Ali, i ovo sada je takođe najljepši način. Na sreću, nije bilo loših posljedica po mene zbog tog ponašanja.

Brega je izabrao Alena

Bebek kaže da je Brega riješio da samo s Alenom Islamovićem proslavlja četiri decenije „Bijelog dugmeta“.
- Bregović je to tako isplanirao, a Alen je prihvatio njegove uslove. Oni koji idu na te koncerte procjenjuju da li im je lijepo ili bi im više odgovarala druga varijanta.

Kako Goran Bregović proslavlja 40 godina od osnivanja „Bijelog dugmeta“ samo sa jednim pjevačem - Alenom Islamovićem, zanimalo nas je u kakvim je odnosima Željko s njim.

- Kad nemaš poslovni odnos, nemaš nikakav. Obojica živimo svoje živote i imamo svoje karijere. Ipak, lijepo je to što se desilo i što je Goran svjestan koliko je „Bijelo dugme“ bilo važno za njegovu karijeru - priča pjevač.

Napominje da uživa u braku sa suprugom Ružicom, koja mu je i poslovna podrška.

- Supruga me stalno prati i najvažniji je dio mog života. Kako intimnog, tako i poslovnog - zaključuje Bebek, a piše Blic portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.