Paraćin: Nestale majka i dvogodišnja ćerka
Biljana i Anastasija Savić

Nestale 21. januara

Paraćin: Nestale majka i dvogodišnja ćerka

Biljana Savić (27) iz Paraćina nestala je 21. januara sa svojom dvoipogodišnjom ćerkom Anastasijom. Ona je živjela u vanbračnoj zajednici sa Bojanom Milojevićem, koji je policiji i prijavio nestanak. Međutim, policija nema informacije o njoj.

- Biljana se javila porukom u subotu i napisala "dobro smo, ne zovite nas". Međutim, mi je tražimo jer nismo sigurni šta je sa njom i djetetom. Mnogo brinemo - kaže majka Ljiljana.

One su nestale su 21. januara u popodnevnim časovima. Prijavljen je nestanak policiji u Paraćinu istog dana.

- Molim vas za pomoć, počeli smo preko društvenih mreža da šaljemo apele, jer nam nema druge pomoći. Svojoj sestri Biljani poručujem da mi se hitno javi, molim te, brinem za tebe i Anju - kaže njena sestra Maja.

nestale

Biljana Savić (27) ima crnu kosu srednje dužine, visoka je 167cm. Njena ćerka Anastasija Savić iz Paraćina ima 2,5 godine i plavu kosu.

 

 

(Blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.