Bez napretka u potrazi za Ninom
Nikolina Nina Ljiljanić (15)

Nestala 23. januara

Bez napretka u potrazi za Ninom

Nema ništa novo. Nikome se nije javljala. Tražimo svuda, išli smo i do korita rijeke Zete, pretražili svaki žbun, nema je, rekao je otac djevojke beogradskim Novostima.

Nema napretka u potrazi za nestalom srednjoškolkom Nikolinom Ninom Ljiljanić (15) iz Danilovgrada koja je nestala 23. januara. Rodbina, prijatelji i policija danima pretražuju teren u prečniku od nekoliko kilometara oko kuće, ali tragova od Nine nema.

Novosti saznaju da su obavljeni razgovori sa rodbinom i njenim drugarima, ali da opipljivog traga nema.

Otac je kazao da je te noći kad je nestala, Nina pošla u svoju sobu na spavanje, te da ništa nije nagovještavalo da je sjutra neće zateći u kući.

Narednog dana oko 13 sati roditelji su shvatili da je nema u kući. Krevet u njenoj sobi bio je "kamufliran" kao da spava, a pokrivene su igračke i dio posteljine. Uplašeni roditelji su se dali u potragu za djetetom, telefonirali su njenim drugarima, rodbini.

Podgorica i Danilovgrad oblijepljeni su posljednjih dana plakatima sa obavještenjem o nestalom djevojčici.

Nikolina je visoka 158 centimetara, ima dugu smeđu kosu, sa svijetlim pramenovima i smeđe oči. Porodica apeluje na građane ako imaju neka saznanja o Nini da jave na broj telefona 067/543749.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.