Pročitajte šta zvijezde kažu o seksualnosti horoskopskih znakova?
Ilustracija

Otkrivamo

Pročitajte šta zvijezde kažu o seksualnosti horoskopskih znakova?

Šena Ovan je vatrena, požrtvovana i preduzimljiva, muškarac rođen u znaku Bika nije romantičan, dok žena Djevica postaje dobra ljubavnica samo u slučaju kada iskreno voli.

Ovan

Ovan žena: Kada voli, žena Ovan je vatrena, požrtvovana i preduzimljiva. Ona voli da vodi muškarca i ako treba da ga štiti, a njen muškarac će se osjećati kao u krilu majke. Žena Ovan fizičkom kontaktu ne podređuje onaj drugi, duhovni, intelektualni kontakt. Ona je često muškobanjasta, pa je takva njena osobina može dovesti do raskida, na oko, čvrste veze. Agresivna, nestrpljiva, nervozna, žena ovan lako plane i ne voli da joj se daju savjeti, a njena tvrdoglavost joj ne dozvoljava da lako i bezbolno popusti. Kako sebe smatra samosvjesnom i slobodnom ličnošću tako se i ponaša u seksualnom životu. Sklona je seksualnim nastranostima, ali u svemu tome traži isključivo svoje zadovoljstvo, zaboravljajući da postoji i druga strana. Od muškarca uvijek traži najviše, a biti ljubavnik žene Ovna zahtijeva izuzetne napore, kako fizičke tako i psihičke, pošto je nezajažljiva u svojim potrebama i htijenjima. Ženi Ovnu odgovara Vaga i drugi vazdušni znaci.

Ovan muškarac: Muškarac rođen u znaku Ovna je nepredvidljiv, sa izrazitim egom i velikim seksualnim nagonom i čulnošću. Zagrijan u jednom trenutku, već u sljedećem gubi svaki interes i želju. Najčešće je to zgodan muškarac koji je najsrećniji kada je pored žene koja ima duha, koja je osjetljiva, ali koja je u stanju i da mu se suprotstavi. On je sposoban za najveće strasti i tiransku ljubomoru. U njegovim ljubavnim vezama želi da je on taj koji diriguje i koji je superioran u svakom pogledu. Za njega posao je ispred ljubavi tako da je često nesposoban za nježnosti i sitne pažnje, koje usrećuju žene. Kada voli, u stanju je da se žrtvuje za voljenu osobu, svoju ljubav dokazuje djelima, a ne riječima. Uz odgovarajuću partnerku održaće vezu do kraja života. On je vatren, ponosan, pun sebe, impulsivan, ima velike seksualne prohtjeve i vjerovatno zbog toga se rijetko zadržava na seksualnoj predigri, nema želja za nekim posebnim maštarijama. Za njega je važno da obavi svoju seksualnu potrebu, i to bezosjećajno i sebično. Veliki je broj onih koji imaju kratke ljubavne avanture, kao plod dosade, a ne pravog ljubavnog zanosa. Najbolji sekualni partneri za Ovna su Lav i Strijelac, a u kasnijim godinama života Blizanci, Vaga ili Vodolija.

Bik

Bik žena: Zbog svoje izražene ženstvenosti djevojke rođene u ovom znaku imaju mnogo uspjeha u prvoj ljubavi i kod suprotnog pola uopšte. Prvo iskustvo ostavlja trag na njihov karakter i budući sentimentalni život. Ne zaljubljuju se lako i preziru svaku vezu promjenljivih osjećanja, a kada se zaljube moraju biti sigurne u partnera i u vrijednost obostranih osjećanja. Važno je istaći da je za ženu Bika važnija erotska od platonske ljubavi. Kada je erotski zadovoljena, ona je samo tada spremna da uđe u brak, a zdrav seks je osnov trajnosti porodice. Žena Bik ima više erogenih zona od ostalih, a snaga njenog libida ravna je dubini njenih osjećanja. Kao strasni pobornik seksa, opterećena i progonjena željom svog libida, ona je urođeno instiktivna, inteligentna i tajanstvena. Ženi Biku odgovara muškarac Škorpija. Upravo su ova dva znaka dva simbola muškog i ženskog u vasioni.

Bik muškarac: Muškarac rođen u znaku Bika nije romantičan, a još manje idealista. Ovo je, što se tiče potencije i plodnosti, najmoćniji znak horoskopa, i njegova hedonistička volja za uživanjem bitno ga određuje. Unosi ogromne količine hrane u sebe, pa neiscrpnu erotsku potenciju po svaku cijenu mora zadovoljiti. Ovakav tip muškarca nikada nije sklon asketizmu, a sve podređuje uživanju i čulnim uživanjima. Kod njega postoji borba između čulnog i tjelesnog, koje je po prirodi promjenljivo, što ne znači da on nije sposoban za duboku ljubav. Osjećanja su duboka, opijaju ga i vladaju njime pa, iako nije romantičan, može voljeti strasno i trajno. Sigurno da je tip Bika neprirodno ljubomoran, kao dobar psiholog poznaje žensku prirodu, a ženu voli baš onoliko koliko mu ona pripada. On kad-kad idealizuje stvari, međutim, njegova materijalistička i realistična spoznaja istine mu ne dozvoljava da snovi dugo traju. Kada je prevaren pozeleni od ljutine pa, iako ga je teško razjariti, u njemu živi vulkan koji kada proradi ne može se zaustaviti. Najbolji seksualni partneri za Bika su Škorpija kao i ostala dva zemljana znaka Djevica i Jarac, međutim, vatreni znaci ili Vaga, česti su mu partneri.

Blizanac

Blizanac žena: Za djevojke rođene u ovom znaku prva ljubav je gotovo uvijek rezultat zaslijepljenosti. Njene ljubavi su često posljedica radoznalosti, urođene prema svemu što je novo. Žena Blizanac je neobično čulna, mnogo više nego što je emotivna, pa je stoga seks za nju osnovni izvor zadovoljstva. Upućena je u tajne seksa i može se reći da ima erotsko lukavstvo. Uz urođenu gracioznost i spretnost, možda spada, ako ne u najvatrenije, ono u najvještije ljubavnice. Ona nema obzira kada je neko erotski privuče. Seksualni čin uvijek mora biti prožet maštom, maštovitim pokretima. Prve se udvaraju muškarcu. U seksu im najviše odgovaraju Vodolija i Ovan, ali takođe Lav i Strijelac.

Blizanac muškarac: Muškarac rođen u ovom znaku je nezavistan. On se ženi tek pošto je dobro ocijenio i provjerio svoja osjećanja usmjerena ka određenoj osobi. Osim žene on u svojoj partnerki vidi sestru, prijateljicu. Oni su prilagodljivi i vrlo često imaju više seksualnih veza. U seksu su prilično egoistični, misle samo na sebe, ne obraćaju pažnju na partnerku i njene želje. Oni teško usklađuju svoja osjećanja sa osjećanjima svoje partnerke. Vjernost je za muškarca Blizanca nešto što ne razumije i ne osjeća kao prirodno. On je komunikativan, lako sklapa poznanstva i ima mnogo ljubavnih doživljaja. Muškarcu Blizancu specijalno odgovaraju, u erotskom smislu, žene rođene u znaku Škorpije ili Strijelca, dok mu se najveće ljubavi događaju sa Vodolijom.

Rak

Rak žena: Nježna i puna sentimenata, melanholičnog izgleda, idealista i romantičar žena Rak je stidljiva - potiskuje svoj libido i tek prava ljubav je može prisiliti da sa muškarcem legne u krevet. Tu je više nježna nego strasna. Neobično joj je mnogo vremena potrebno da oslobodi svoju istinsku seksualnost i istinski uživa u vođenju ljubavi. Svakako da za ženu Raka seks nije toliko važan kojiko trajnost osjećanja, izgradnja porodice, fanatična privrženost i žrtvovanje za muža i djecu. Žene Rak nikada ne vode ljubav prije nego što se totalno ne zaljube i potpuno predaju nekom muškarcu, pa dugo vremena mora proći prije nego što osjete zadovoljstvo ili nauče umijeće ljubavi. Najviše joj odgovaraju Škorpija i Ribe, ali često biraju muškarce u znaku Jarca ili Vodolije.

Rak muškarac: Muškarac Rak više je duševan i nježan nego strastven. Ovo je jedan od najplodnijih znakova, te je muškarac Rak gotovo sigurno otac više djece. Plodnost i potencija su njegove osobine, ali ne i strastvenost i snaga. Mjesec koji vlada Rakom je ženska planeta pa su muškarci u ovom znaku vrlo često lijepi i zavodljivi, a od žena protežirani. Najgore što im se može desiti je da ih žana Škorpija ili Vodolija podredi, a glavna opasnost za ovaj znak je u tome što su nježni, kolebljivi i slabe volje. Muškarac Rak se lako može naći kao papučić bilo kom drugom znaku, kod koga je izražena snaga, volja i strast. Za njega je tipična promjenljivost i nestalnost osjećanja pa, iako rano stvara porodicu, može se desiti da u životu doživi više ljubavi i avantura. Duševan i dubokih osjećanja, može doživjeti ljubav toliko duboko da je ona često uzrok i izvor njegovih sentimentalnih patnji. Najviše mu odgovaraju žene u znaku Škorpije i Ribe.

Lav

Lav žena: Ono što djevojka rođena u ovom znaku naziva "prva ljubav" često je samo njena prva pobjeda nad muškarcem. Takođe, sve osobe ovog znaka žele da budu neprikosnoveni gospodari. Njima više odgovara partner koji nudi sigurnost, pa mu se one i u seksu potpuno predaju. Sa takvim partnerom njena snaga, volja i moć libida mogu je uvesti u seksualnu pohlepu. Svakako da je za nju važan partner pa, kako je ona idealista, možemo reći da teško nalazi pravog partnera koji posjeduje čaroban spoj snage, duha, intelekta i seksualnosti i kome je spremna da se seksualno potpuno preda. Najviše joj u seksu odgovaraju Vodolija, Strijelac, Ovan, Blizanac i Škorpija.

Lav muškarac: Po svom tipu seksualnosti, muškarac Lav pripada klasičnom tipu ljubavnika. On mrzi nastaranost i perverzije, a strasno uživa u klasičnim seksualnim odnosima sa partnerkom. Vrlo je potentan i strastven i može uzbuditi skoro svaku ženu. Neobično je muževan, i uvijek snagom tijela pokreće kod žena strasti koje ih dovode do ushićenja. Kod njega seks je parada erotike, a seksualni čin traje dugo, sa svim obredima i ritualima, prije i poslije. Najviše mu odgovara žena Škorpija, ali pošto je nikako ne može osvojiti on se zadovoljava Strijelcima, Djevicama, Blizancima, a nisu mu strani ni Ovnovi, Ribe i Vodolije.

Djevica

Djevica žena: Žena djevica postaje dobra ljubavnica samo u slučaju kada iskreno voli. Inače, njena ljubav se graniči sa žrtvovanjem i za nju je seksualni nodnos nešto čega se pomalo i stidi. Ona je nedovoljno strasna i teško nalazi partnera. Kada jednom nađe partnera, ona je odana i vjerna i u toj ljubavi vidi svrhu svog života. Zna da toliko iskomplikuje seksualni život da partner izgubi volju i strpljenje. Nestrastvena, hladnih emocija, erotski nezainteresovana, žena Djevica često pomisli da ljubav ulazi kroz usta, pa svu svoju pažnju posvećuje kuvanju, odgajanju djece i domu. One su bez mašte i raznolikosti u bračnoj postelji, tako da im se često dešava da je nepovjerenje u muža i opravdano. Za žene Djevice muškarci Bikovi mogu biti dobri muževi ili ljubavnici.

Djevica muškarac: Muškarac Djevica vodi zdrav, razuman život i odaje utisak hladne osobe, koja potiskuje svaku želju i inicijativu kod partnera. Težeći perfekciji, on smatra da seksualni odnos treba da bude malo erotsko umjetničko djelo, pri tome ne vodeći računa o osjećanjima, željama i porebam svog partnera. Voli mala uzbuđenja, jer bez toga za njega nema stimulacije i eros ga, u principu, mnogo ne zanima. Kod njega je sve u prolazu, žurbi i rijetko kada uspijeva da uzbudi i zadovolji partnerku. Kad je ljubav u pitanju naklonjeni su računici u ljubavi, i trebalo bi da jasnije izražavaju svoja osjećanja, kako ne bi bili okarakterisani kao hladne i neosjećajne osobe. Iako mu baš i ne odgovaraju, najčešće je prilazio ženama u znaku Škorpije i Ovna.

Vaga

Vaga žena: Žena vaga nije naročito strasna, ali to ne znači da drugima ne može biti dobra u ljubavnom životu. Ona je neobične ljepote koja fascinira muškarce i navodi ih na razmišljanja o čulnom zadovoljstvu. Uživa u ljubavi jedino ako duboko voli. Inače, žena Vaga, pošto nije naročito strasna ne može biti poželjan seksualni partner. Ona je zainteresovana za čistu ljubav, poljupce, maženje, držanje za ruku, druženje sa puno romantike, zanosa i erotike koja se naslućuje. Žena Vaga voli seks i on je za nju sveta stvar. Mnogo vremena, prostora i odgovarajućih okolnosti potrebno je da bi stidljiva, nježna, čulna, ali netemperamentna, vaga doživjela zadovoljstvo. Osnovni preduslov za to je zaljubljenost i povjerenje u osobu s kojom je u ljubavi, pa kad se steknu svi uslovi, možemo reće da se žena Vaga , stvorena za ljubav, bezrezervno prepušta ljubavi, željeći da bude voljena, ljubljena i mažena. Najviše joj odgovara muškarac Škorpija a potom Ovan, Lav, Strijelac i Vodolija.

Vaga muškarac: Muškarac rođen u ovom znaku je vječno u potrazi za svojom partnerkom u kojoj vidi, prije svega, prijateljicu. Htio bi po svaku cijenu da pomiri u ljubavi prijateljstvo i zaljubljenost, seksualnost sa višim idealima ljubavi, produhovljeni eros sa demonskim strastima. Kako mu sve ovo uvijek ne polazi za rukom mora se opredijeliti ili za više ideale u ljubavi ili za strast, čulnost i erotiku. Sreća za njega je kad sjedini visoki ljubavni ideal sa tjelesnom strašću. Pomiriti seksualnost i najviši ideal ljubavi osnovna je potreba muškarca Vage. Oni su naklonjeni suprotnom polu i prolaze kroz više ljubavnih veza.

Iskrenost im može pomoći da pronađu partnerku koja im najviše odgovara. Muškarac Vaga se slaže sa svim vatrenim i vazdušnim znacima,kao i sa Bikom i Škorpijom.

Škorpija

Škorpija žena: Žena rođena u znaku Škorpije je jake erotske prirode i velike želje za seksom. Ova vamp žena, velika zavodnica, opterećena snagom svog libida, prosto proždire sve na što naiđe na putu. To ne znači da ona ne bira. Naime, ona bira one najstrasnije i najčulnije muškarce, koji kipte od snage i erotičnosti, strasti i nabujale energije. Seks u kome žena Škorpija doživljava potpunu ekstazu i preobražaj za nju je kao lijek. Tada,poslije potpunog opuštanja, žena Škorpija postaje nježna, umiljata i milosrdna. Kada se zaljubi ona svim sredstvima pokazuje svoju ljubav. Kada vole one to čine iskreno i bez ikakvih taktičkih nadmudrivanja, a kada poklone svoje srce onda su u ljubavi i braku vjerne, ali i ljubomorne. Erotski se najbolje slaže sa Vodolijom, ali i sa Škorpijom, Ribom, Rakom i Jarcem.

Škorpija muškarac: Muškarac Škorpija, osnovni je princip erosa i seksualnosti. Njegova ogromna snaga i energija nalaze se u njegovom libidu. Prekomjernost snage jednaka je njegovoj potenciji, pa je spreman da uđe u mnogobrojne avanture. Prije i poslije seksa, zna da bude izuzetno pažljiv i nježan prema partnerki, dok je u seksu vatren i često neobuzdan. Važno je znati da je muškarac Škorpija okorjeli sanjar i idealista, a njegov život je potraga za idealnom partnerkom. Škorpija je po svojo prirodi fanatično privržen jednoj ideji ili ženi. Može se reći da će poslije određenih godina muškarac Škorpija ženu odabrati prije svojom voljom, nego svojim srcem. Kada je iznevjeren od partnera on od ljutine pozeleni i radikalno promijeni sva svoja osjećenja. Ipak, često ima srećan brak u kome seks ima važnu ulogu. Najviše mu odgovara žena u znaku Bika i Strijelca. Djevice ga sa lakoćom mogu zavesti, a najčešće se ženi osobama rođenim u znaku Raka.

Strijelac

Strijelac žena: Za žene rođene u ovom znaku svaka ljubav je "prva". Sa svakom novom vezom one brišu tragove prethodne. Imaju jednu vrstu idealizma koji im dopušta, da se sa puno žara, često zaljubljuju. Žena Strijelac, kada sretne odgovarajućeg partnera sve podređuje njemu, bez obzira na žrtve i odricanja, i ostaje mu vjerna cijelog života. U svojim erotskim igrama žena Strijelac je konzervativna i potrebno je da odbaci stid, koji nosi u sebi, kako bi otkrila nove odnose i upoznala ljepote ljubavnog života. Kada se potpuno preda svom partneru, do tada stidljiva žena Strijelac, oslobađa se tabua i postaje vrsna ljubavnica. Zbog njihove iskrenosti se neke od tih ljubavi i loše završavaju, ali to ne ostavlja dublji trag na njima. Ženi Strijelcu odgovaraju partneri rođeni u znaku Blizanaca, Lava i Ovna.

Strijelac muškarac: Kao osoba istraživačkog duha, muškarac rođen u znaku Strijelca, i u seksu voli da bude upoznat sa svim ljubavnim varijantama, pa se u mnogome ispomaže odgovarajućom literaturom, koja govori o ljubavi i erotici. Kao i žena Strijelac i muškarac Strijelac je vrstan učenik, ali i učitelj. Ako partnerka odgovara na njegovu vatrenu strast i maštovitost, on postaje izuzetan ljubavnik i mnoge žena će se otimati o njega. On želi stalnu i kompletnu ljubav, sa svim onim što ljubav nosi - prijateljstvo, odanost, vjernost i povjerenje. Kada naiđe na srodnu dušu, muškarac Strijelac postaje romantičar koji spontano i bezrezervno pruža svu svoju ljubav. Muškarcu Strijelcu najviše odgovaraju partnerke rođene u znaku Vage i Vodolije, Lava i Škorpije.

Jarac

Jarac žena: Žena Jarac je u ljubavi vrlo realna i konkretna. Na prvi pogled žena Jarac kao da nije stvorena za ljubav, jer je, skoro uvijek, uzdržana i ima odbrambeni stav. Ali, ona je u stanju da upotrijebi sav svoj šarm kada misli da bi neko mogao da bude idealan partner za nju. Postepeno se prepušta osjećanjima i dozvoljava da je ljubav cijelu obuzme. Pribrana i mirna, žena Jarac u sebi nosi skrivenu vatru. U krevetu je pravi gazda, jer rado preuzima inicijativu. Ona u prisustvu svog partnera, u koga je zaljubljena, brzo gubi glavu i postaje strasna ljubavnica. Za razliku od muškarca Jarca ona je maštovita i razigrana. Osobe ovog znaka nisu u stanju da shvate kako neko može voljeti dvoje ljudi. Ako je u braku u teškoj materijalnoj situaciji žena Jarac često potraži situiranu osobu i hladno se razvede. Odgovaraju joj partneri rođeni u znaku Bika, Djevice i Raka.

Jarac muškarac: Muškrac Jarac je hladan i uzdržan, stidljiv i introvertan. Kao ljubavnici ovi muškarci su "drveni" i "kruti", mada su u suštini obdareni s mnogo strasti i požude. On je proračunat ljubavnik, koji nikada neće pokazati sve svoje emocije, a stalno će pokušavati da stvori sliku romantičnog ljubavnika. Ove osobine Jarca polako sa godinama nestaju, i u drugoj polovini života, oni su u stanju da se potpuno raspojasaju i krenu u osvajačke avanture, pokušavajući da nadoknade sve što su u mladosti propustili. Međutim, i pored toga, rijetko kada doživljavaju vrhunac u seksu, jer su intelektualno nastrojeni i prilično racionalni. Kada bi uspjeli da na seks gledaju ne samo sa biološke strane, imali bi mnogo više zadovoljstva i sreća. Muškarci u znaku Jarca dobro se slažu sa ženama u znaku Ribe, Bika, Djevice i Raka.

Vodolija

Vodolija žena: Iako se može reči da je žena rođena u ovom znaku idealnija za brak, nago romantične osobe rođene u znaku Ribe ili Raka, ona se i pored toga teško uklapa u život u dvoje i stalno odugovlači stupanje u brak. Muškarci često u ženi Vodoliji vide idealnu osobu koja u sebi nosi nešto skriveno, tajanstveno, ali samo oni izuzetno jaki i uporni uspijevaju da je osvoje i odvedu pred oltar. Žena rođena u ovom znaku više voli intelektom, nego osjećanjima i instinktom, i često je dovoljno samo malo sukoba, naročito ako se odnosi na ideje, pa da ona okrene leđa i ode. U krevetu ona vodi igru, jer joj je tijelo jedna erogena cjelina, pa je, skoro, svaki muškarac u stanju da je zadovolji. Ona je u stanju da u svim seksualnim igrarijama nađe sebe. Žena Vodolija se najbolje slaže sa muškarcima u znaku Blizanaca i Vage, a odgovaraju joj i Ovan, Lav i Strijelac.

Vodolija muškarac: Muškarci rođeni u ovom znaku umiju da na neki čudan, i samo Vodolojma poznat način, ovladaju ženom i svim njenim čulima. Kada mu je stalo do neke žene, muškarac Vodolija, postaje majstor zavođenja. Tada je u stanju da učini nemoguće, pa su ostali muškarci u poređenju sa njim tek blijeda sjenka. On osvaja ženu postepeno i nenametljivo, tako da ona nikad nije svjesna kako se, polako ali sigurno, uzdiže kroz Vodolijine oblake. Muškarac Vodolija voli da mijenja žene, ali ih nikada ne vara. Dok je sa jednom ženom on je nikada ne vara, i samo njoj pripada. Seksu prilazi istraživački jer je to sastavni dio njegovog kreativnog življenja. Maštovit i originalan rijetko koju ženu ne dovede do vrhunskog zadovoljastva. Žene rođene u znaku Blizanaca i Vage najviše mu odgovaraju, a i Ovan, Lav i Strijelac imaju šanse.

Riba

Riba žena: Žene rođene u ovom znaku sanjaju o ljubavi još od djetinjstva, a rijetko im prva ljubav pruža ostvarenje snova. Zajedno sa ženom Vagom, ona spade u najljepše, najzgodnije i najprivlačnije žene zodijaka. Kako je Venera, ženski princip, u znaku Riba, ove žene imaju neobičnu i mističnu čulnost, izrazitu senzualnost i beskrajno zavodljiv i prefinjen eros. Predaju se vođenju ljubavi cijelim bićem, a promjenljivost njihovih osjećanja, i prije svega erotska čulnost, dovodiih u najrazličitije avanture, pa možemo reći da žene u ovom znaku imaju najveći broj avantura i brakova. One ne mogu odoljeti avanturama, jer im je erotski potencijal ogroman. Putene i podane one teško mogu ostati vjerne. Najviše im odgovara muškarac Škorpija, zatim Lav, Strijelac i Blizanac.

Riba mušlkarac: Muškarac Riba je manje strastven i privlačan, osim ako nije u podznaku Škorpija ili Lav. On plijeni svojom saosjećajnošću, voljom za drugarstvom, finoćom, ali ne i vjernošću, jer se kod njega, kao i kod žene Ribe, osjećanja često mijenjaju, i to mnogo brže nego kod ostalih znakova. Muškarac Riba je plodan, ali ne i naročiti potentan. U njega ne treba imati mnogo povjerenja, sem u slučaju da znaci volje, dužnosti i moralnosti nisu izuzetno naglašeni. Ponekad, on može biti veoma vješt i talentovan zavodnik, sposoban za delikatne obmane i prevare, i zavođenje žena, medjutim, najčešće sjedi kod kuće i ne razmišlja mnogo o seksu, jer su mu strasti i čulnost manje naglašeni. Odgovaraju mu, prije svega, partnerke u znaku Lava, Strijelca i Škorpije.

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.