Tople, udobne i moderne
ilustracija

Vunene haljine

Tople, udobne i moderne

Ako vam je dosadilo slojevito zimsko oblačenje, vrijeme je da nabavite toplu, mekanu, komotnu vunenu haljinu!

Možete da je nosite u različitim prilikama, od ležernih preko poslovnih pa do najsvečanijih. Sezonska sniženja je u toku, samo treba da izaberete model i boju koji vam odgovaraju, prenosi super Žena. 

Ružičasta - Mini haljina dugih rukava s rol kragnom prati liniju tijela, a glavni ukras su "ranfle" na struku i širokoj borduri.

Siva kratka - Nalikuje dužem džemperu, ukrašena je pletenicom, idealna je u kombinaciji sa dekorativnim "grilonkama" ili helankama i visokim čizmama preko koljena. 

Prugasta - Poprečne pruge odlično stoje vitkim damama, a tople zemljane boje omogućavaju da je uklapate sa čarapama sličnih nijansi. 

Žuta - Ovu seksi haljinu krase rajsferšlus i kapuljača, a možete da je nosite i sa elegantnim čizmama ili uskim kožnim pantalonama i sportskom obućom. 

Siva - Neutralna siva boja pruža mnogo mogućnosti za kombinovanje, jer do izražaja dolaze čarape raskošnih dezena, a zavisno od prilike možete da je nosite uz sportsku ili elegantnu obuću 

Bijela - Šal i rukavice u nježnim, pastelnim tonovima roze, glavni zimski modni detalji, odlično se uklapaju uz jednostavnu "mustru" snežno bijele vunene haljine. Na haljini od vunenog žerseja dominira svjetlucavi stras crvene boje, pa je idealna za svečane prilike, naročito u kombinaciji sa dugačkim rukavicama bez prstiju.

Haljina sa kapicom - Ovaj dezen razbija zimsku monotoniju i podiže raspoloženje, naročito u varijanti sa pletenom kapom identičnog ili sličnog dezena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.