Ovakav komad muške odjeće još niste vidjeli (FOTO 18+)
Sa modne revije u Parizu

ŠOK NA MODNOJ REVIJI

Ovakav komad muške odjeće još niste vidjeli (FOTO 18+)

Izgleda da je modno tržište preplavljeno ženskom golotinjom. Stvari su sada krenule u malo drugačijem pravcu.

Na prvi pogled, ništa specijalno - još jedna modna revija Rika Ovena odigravala se u Parizu. Publika se smjestila i spremno sačekala da modeli izađu na pistu. Onda, odjednom kreće gurkanje, kikot i šaputanje.

Vjerovatno se pitate zašto? Evo odgovora:

Publici je bilo vidno neprijatno, dok su modeli ponosno šetali svoj ponos:

Sve je bilo u znaku penisa, čak i kanapei. Svi svjetski mediji prenijeli su senzacionalnu vijest, a nimalo iznenađujuće, najveći dio njih poticao je od djevojaka koje, sudeći po tome što su pisale, nisu baš zadovoljne veličinom, niti opštim izgledom ovih manekena:

Ako nas pitate, nama sve ovo zajedno izgleda kao da je dizajner pri kraju posla shvatio da je zeznuo stvar, a kako je bio tanak i sa vremenom i sa budžetom, jedino logično rješenje bio je šok efekat.

Šta vi mislite?

(dnevno.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.