Ovako bi mogao da izgleda BMW
Vizija BMW-ovog budućeg modela

Futuristički izgled

Ovako bi mogao da izgleda BMW "i9"? (FOTO)

BMW je očigledno zagolicao maštu svojih fanova kada je za 2016. godinu najavio "i9" model, a jedan grafiči dizajner je odlučio da je čekanju kraj pa je ponudio svoju viziju BMW-ovog budućeg modela.

Na renderima koje je uradio ljubitelj BMW-a vidimo futuristički "i9" čije moderne inije nastavljaju gde je stao "i8" model, međutim, smatramo da je ovaj ljubitelj bavarskog giganta previše zagazio u budućnost i da će "i9", kada se pojavi, biti manje radikalnog izgleda.

bmw1

Pravi "i9" je najavljen za 2016. godinu u kojoj će BMW slaviti 100-godišnjicu postojanja, a zasnivaće se na "i8" modelu sa novim modularnim 3.0-litarskim 6-cilindričnim motorom koji će raditi u paru sa električnom jedinicom sa ukupnom snagom većom od one iz "i8" tj. 362KS i 570Nm.

bmw2

 

(mojauto.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.