Oblikujte zadnjicu za samo 5 min dnevno! (VIDEO)
Ilustracija

Vježbe

Oblikujte zadnjicu za samo 5 min dnevno! (VIDEO)

Dovoljno je izdvojiti samo pet minuta dnevno, a za vježbe vam nije potrebna nikakva oprema.

Sve žene žele čvrstu i zategnutu guzu i lijepo oblikovana bedra, a ovim kratkim treningom brzo ćete doći do željenih rezultata. Dovoljno je izdvojiti samo pet minuta dnevno, a za vježbe vam nije potrebna nikakva oprema.

Vježbe:

Trening uradite što brže možete, nemojte odmarati između vježbi.

Podizanje nogu

Oslonite se na podlaktice i koljena, guzu podignite u vazduh i izravnajte leđa. Jedno koljeno povucite prema prsima, a zatim izravnajt i podignite nogu
što dalje možete. Koncentrišite se i na trbušne mišiće (uvucite i zategnite stomak). Vježbu radite jedan minut.

Pulsiranje nogom

Ostanite u istom položaju kao i u prvoj vježbi, podignite nogu u vazduh, a zatim je spuštajte i podižite za oko deset centimetara. Vježbu radite trideset sekundi. Ponovite obje vježbe drugom nogom.

Čučnjevi

Stanite ravno, noge raširite malo više od širine ramena. Spuštajte se u čučanj i istovremeno zatežite mišiće nogu, guze i stomaka. Vježbu ponavljajte
jedan minut.

Izdržaj u čučnju

Ostanite u donjoj poziciji čučnja i zategnite mišiće stomaka. Vježbu radite trideset sekundi.

Čučnjevi sa skokom

Napravite čučanj i skočite što više možete. Ova vježba vrlo je naporna, ali probajte izdržati svih trideset sekundi.

(Kolektiv.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.