GLASAJTE: Adžić u trci za najboljeg trenera u ženskom rukometu
Dragan Adžić

Handball-Planet organizuje izbor

GLASAJTE: Adžić u trci za najboljeg trenera u ženskom rukometu

Specijalizovani rukometni sajt Handball-Planet.com objavio je listu pet trenera koji su se našli u izboru za najboljeg na planeti u ženskom rukometu u godini.

Među nominovanim stručnjacima je i crnogorski selektor i trener rukometašica Budućnosti, Dragan Adžić. Pored njega, u izboru su se našli norveški selektor, Islanđanin, Torir Hergeirson, dva Španca, selektor Horhe Duenjasa i trener Đera Ambroš Martin, kao i Šveđanka sa klupe danskog Mitjlanda i reprezentacije svoje zemlje, Hela Tomsen.

Najbolji trener izabraće se u udruženom glasanju žirija, sastavljenog od rukometnih novinara iz 17 zemalja, i posjetilaca sajta, koji mogu glasati do 6, januara. Možete glasati OVDJE.

To je četvrti put da Handball-Planet organizuje izbor. U prethodne tri godine nagrade su otišle stručnjacima koji su i sada nominovani  Hergeirsonu (2011) i Ambrošu Martinu (2013),  dok je 2012. priznanje pripalo mađarskom selektoru Karlu Eriku Bonu, prenosi mondo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.