Željko Mitrović padao na sanduk, tražio da ga Bog uzme
Željko Mitrović na Ivanin grob položio dva vijenca

Šok na sahrani

Željko Mitrović padao na sanduk, tražio da ga Bog uzme

Koliko je Željko Mitrović teško podnio smrt Ivane Bodrožić najbolje se vidjelo na sahrani prošle nedjelje u Sirigu.

zeljko

To bi možda ostalo i nezabiježeno, jer je obezbjeđenje TV „Pink“ zabranilo novinarima pristup sahrani, ali je nekoliko prijatelja porodice Bodrožić i samog vlasnika „Pinka“ ipak odlučilo da progovori, piše Blic.

- Stajao je u kapeli uz Ivaninu majku Nadu i primao saučešće. Kada je opelo počelo uzvikivao je Ivanino ime, a zatim je pao na sanduk i zaplakao - ispričala je „Blicu“ Ljiljana S. iz Siriga.

Nekoliko puta je prekidao popa koji je držao opelo.
- Najprije je vikao svješteniku: „Zašto tvoj šef (misleći na Boga) nije uzeo mene, već nju?“ Kada je pop zatražio oprost za sve Ivanine grijehe, Mitrović je dobacio: „Nema ona nikakvih grijehova...“ - kaže Ljiljana S.
Mitrović je položio dva vijenca na kojima je pisalo „Tvoj Željko“, a objavio je i čitulju. Na umrlici Ivane Bodrožić pisalo je: „Ožalošćeni majka Nada i Željko“.
Činjenicu da je Mitrović na sahrani otvoreno pokazivao tugu, prijatelji Ivane Bodrožić ne žele da komentarišu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.