Tina Ivanović otkrila tumor dojke!
Tina Ivanović

Životna borba

Tina Ivanović otkrila tumor dojke!

Tina Ivanović ovih dana preživljava pravu životnu dramu jer su joj ljekari prije dvije nedjelje otkrili tumor dojke.

Tragom ove informacije, novinari su pokušali da saznaju nešto od njenog muža Zvezdana. Međutim, on nije želio da takve informacije iznosi u javnost.

Nakon kraćeg vremena, oglasila se Tina i za "Scandal" potvrdila da je bolesna.

"Moram na operacju i to vrlo brzo, već za nekoliko dana. Suočila sam se sa svim problemima i spremna sam da ih riješim. Bolest ne bira kada će, gdje i koga udariti. Desilo se, i ja se borim, želim da pobijedim", rekla je Ivanovićeva, a prenosi Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.