Jonas se vraća na teren nakon raka testisa
Jonas Gutijerez

Ljubimac navijača “svraka”

Jonas se vraća na teren nakon raka testisa

Argentinski fudbaler Jonas Gutijerez zaigraće za mladi tim Njukasla protiv Vest Hema i vratiti se na teren poslije pauze od godinu dana zbog raka testisa.

Gutijerez je prošlog mjeseca pušten iz bolnice u Buenos Airesu poslije operacije i uspješnog oporavka od bolesti, prenosi RTCG.

On već nekoliko dana trenira sa prvim timom, a na tom meču nastupiće kao jedan od dozvoljenih starijih igrača.

Gutijerez je za Njukasl odigrao 194 utakmica i postigao 11 golova. Ljubimac navijača “svraka” je postao jer je bio dio tima koji je 2010. godine osvojio Čempionšip i izborio povratak u Premijer ligu.

Dres reprezentacije Argentine oblačio je 22 puta i postigao jedan gol.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.