I.O. (37) iz Preljine na saslušanju zbog ubistva novorođenčeta

Čačak

I.O. (37) iz Preljine na saslušanju zbog ubistva novorođenčeta

Obdukcija mrtvog novorođenčeta koje je pronađeno u toaletu u čačanskom selu Preljina je završena, potvrdio je danas Tanjugu.

Zamjenik Čačanske policija danas je identifikovala i po naredbi Višeg javnog tužioca u Čačku saslušala I.O. (37) iz Preljine zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo ubistvo djeteta pri porodjaju, prenosi Alo. 

Kako je saopšteno iz Policijske uprave u Čačku, protiv osumnjičene će biti podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.