Za Novu godinu neradni 1. i 2. januar
Ilustracija

MRS

Za Novu godinu neradni 1. i 2. januar

Neradni dani za Novu godinu biće 1. i 2. januar, a za Božić 6, 7, i 8. januar,saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Neradni dani za vjernike rimokatoličke vjeroispovjesti za vrijeme Božićnih praznika su: srijeda 24. decembar- Badnji dan, četvrtak i petak 25. i 26. decembar – Božić, saopšteno je ranije iz MRS-a.

Državni organi, organi lokalne samouprave, javne ustanove, javna preduzeća i drugi subjekti koji obavljaju djelatnosti od javnog interesa dužni su da u praznične dane obezbijede vršenje poslova čijim bi prekidom mogle nastupiti štetne posledice po građane ili državu. 


Ministarstvo rada i socijalnog staranja  svim gradjanima Crne Gore čestita Novu godinu, a  pripadnicima rimokatoličke i pravoslavne vjeroispovijesti čestita božićne praznike, sa željom da predstojeće praznične dane  provedu u dobrom zdravlju i raspoloženju

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.