Poraz  Crne Gore, u nedelju za bronzu
Foto:rtcg.me

Evropsko prvenstvo

Poraz Crne Gore, u nedelju za bronzu

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore poražena je u polufinalu Evropskog prvenstva od Španije 19:18, pa će se u nedjelju boriti za bronzanu medalju.

Španija je tokom cijelog meča bila u vođstvu, koje je u 22. i 24. minutu iznosilo i sedam golova (12:5). Na startu meča povela je 3:0, u 16. minutu razlika je iznosila pet (7:2), a dva puta iznosila je šest golova (12:6 i 13:7). Crnogorske rukometašice, koje su prvi gol na utakmici postigle u devetom minutu, u drugom poluvremenu uspjele su da se vrate u meč i da zaostatak smanje na gol, ali ne i da naprave preokret.

U crnogorskoj selekciji istakla se Jovanka Radičević sa šest, dok je Katarina Bulatović postigla četiri gola.Najefikasnija u španskoj selekciji, na čijem se golu posebno istakla Silcija Navaro sa 18 odbrana, bila je Elizabet Pinedo sa pet pogodaka.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.